A tanév utolsó két hete

Tisztelt Szülők!

 

A járványügyi helyzet sokat javult, ez lehetővé tesz kisebb lazításokat, de a kormány döntése alapján az iskolák továbbra is digitális tanrend szerint folytatják a tanévet és így is fejezik azt be. Intézményünkben is tovább folytatódik a digitális oktatás, de az új szabályok lehetőséget biztosítanak arra, hogy minden iskola kis létszámú csoportokban ügyeletet, megbeszéléseket szervezzen június 2-tól kezdődően a tanév végéig, majd ezt követően, június 22-től a napközis táborban lehet a gyerekeknek ellátást kérni. A június 2-tól kezdődő felügyelet alatt tanítás nem lesz. A beosztott munkatársak segítenek a gyerekeknek az osztályfőnököktől és más pedagógus kollégáktól kapott feladatok elkészítésében, felzárkózásban, de e tartalmak visszaküldése, továbbra is a szülők feladata lesz.

Az ügyelet ideje: 7:00-17:00 óráig lesz.

Iskolánk mindent megtesz a tanulók és családok támogatására, de annak érdekében, hogy a járványügyi helyzet ne váljon ismét rosszabbá, kérjük, hogy alaposan gondolják át, és csak indokolt esetben kérjék az ügyeletet!

A gyerekek az ügyeletre csak teljesen egészségesen jöhetnek. Ezt szigorúan ellenőrizni fogjuk.

Szülők az iskola épületébe nem léphetnek be!

Ebben a tanévben még két tanítás nélküli munkanapunk lesz, melyeken indokolt esetben ügyelet szintén kérhető.

Június 5. péntek: Tanítás nélküli munkanap-Gyereknap

Ezen a napon a gyerekek játékokat, játékos feladatokat fognak kapni, amiket visszaküldeni nem kell.

Június 12. péntek: Tanítás nélküli munkanap-Nevelési értekezlet

Ezen a napon nem kapnak a gyerekek semmilyen feladatot.

Aki a fentiek ismeretében kérni szeretné gyermeke számára az ügyeletet, kérjük, hogy jövő hét szerdán, azaz 27-én, legkésőbb délig az iskola titkárságán jelezze, mert az étkezéseket időben meg kell rendeljük.

Az iskola telefonszáma: 06-1-257-05-62

 

Budapest, 2020. 05. 22.

Együttműködésüket köszönjük szépen!

Üdvözlettel: Tabajdi Zsolt, Intézményvezető

 

 

Vissza a listához