Étkezés befizetés

szeptember hóra

augusztus 23 (szerda)

8-16 óráig

 

augusztus 24 (csütörtök)

8-16 óráig

Pótbefizetésre nem lesz lehetőség!!

SIKERESEN LEZÁRULT PÁLYÁZATAINK: logo1logo2

TÁMOP 3.1.5-09/A-1-2009-0037 Pedagógusképzések (a pedagógiai kultúra korszerűsítése, pedagógusok új szerepben) - elnyert és kifizetett összeg:15.138.760 Ft

TÁMOP 3.1.7-11/1-2011-0045 "Oszd meg a tudásod másokkal, ez az egyetlen módja annak, hogy halhatatlan légy" - elnyert és kifizetett összeg: 2.945.000 Ft.

A TÁMOP 3.1.6-11/3-2011-0004 "Táguló világ" pályázatban konzorciumi tagként szerepelünk a Zuglói Benedek Elek EGYMI főpályázóval. Megnyert összeg: 4.807.260 Ft.

Mindhárom pályázatunk fenntarthatósági ideje 5 év. Bővebb információk folyamatosan frissítve a pályázatok, illetve a letöltések alatt olvashatók!

Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény

  • Utazó gyógypedagógusok

    Az integrációs utazó tanári hálózat tagjai a sajátos nevelési igényű gyermekek habilitációs, rehabilitációs célú fejlesztésével foglalkoznak. A fejlesztésnél mindig a differenciált egyéni szükségletek, igények a meghatározók, melyhez az adott sérülés területén szakmailag jártas, tapasztalatokban gazdag szakember választja ki a speciális módszereket, eszközöket. Munkánk fontos részét képezi a fogadó intézménybe járó gyerekek, az ott dolgozó pedagógusok és a szülők segítése, támogatása. Az együttnevelés a szülőknek új reményt ad, gyermekük beilleszkedésének, optimális fejlődésének reményét, a sérült gyermekeknek pedig esélyt.

  • Logopédia

    Logopédiai munkánk fő célja a hatékony verbális kommunikáció kialakítása az általunk ellátott gyermekeknél. A beszédfejlesztés során nemcsak a gyermekek/tanulók kommunikációjának hatékonysága nő, hanem az önbizalmuk is: közlékenyebbé, sikeresebbé válnak, a személyiségük is fejlődik. A logopédiai ellátás legfontosabb területei az artikuláció javítása, a megkésett beszédfejlődésű gyermekek terápiája, anyanyelvi készségfejlesztő foglalkozások tartása nagycsoportos korú óvodásoknak.