Óvoda-és iskolapszichológia

 

Tisztelt Szülők!

 

Gyöngyösi Dóra vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Alapképzését 2019-ben végeztem el, jelenleg  mesterképzésben veszek részt. Intézményünkben 2020. februárjától látok el iskolapszichológusi feladatokat, előtte konduktor-tanítóként dolgoztam. Szakmai mentorom iskolánk korábbi pszichológusa: Boricsné Beliczki Ildikó, a 17. kerületi iskolapszichológusok koordinátora. 

 

A családi és az intézményi élet összehangolása, a gyermekek sajátos élethelyzeteinek megértése, elfogadása, feldolgozása, nem mindig zökkenőmentes feladat a diákok és szüleik számára.

 

Iskolapszichológusként fontosnak tartom, hogy az intézményünk gyermekei, valamint szülei számára támogatást nyújtsak az iskolai élettel kapcsolatos előmenetelükkel, problémáikkal kapcsolatos területeken, amikor ez szükséges. 

Teszem ezt szülői, pedagógusi vagy a gyermek részéről érkező megkeresésre válaszolva; egyéni konzultáció vagy bizonyos esetekben csoportos foglalkozás formájában.

 

Szívesen állok rendelkezésükre a

gyd.pszichologus@gmail.com  email címen, a +36209310497 telefonszámon, vagy előzetesen egyeztetett időpontban személyesen az iskolában. 

 

Gyöngyösi Dóra, iskolapszichológus