Étkezés

 

Étkeztetés

Étkeztetés

 

Intézményünkben napi egyszeri ( menza: ebéd ) illetve háromszori ( napközi: reggeli-ebéd- uzsonna) étkezést tudunk biztosítani a gyerekeknek.

A szülők egy internetes felületen intézhetik gyermekük számára az étkezések megrendelését és lemondását, megnézhetik az étlapot, a korábbi rendeléseket és számlákat.

A rendszerbe a szülőknek – előzetes regisztráció után – otthonról, vagy bármilyen egyéb internet hozzáféréssel rendelkező helyről lehet bejelentkezni. Nincs szükség külön program telepítésére: a felület használatához csupán böngészőprogram kell (pl. Chrome, Firefox vagy Internet Explorer), vagy akár egy „okostelefonról” is elérhető.

Az intézményünkbe történő beiratkozáskor rendelkezésre bocsájtjuk a rendszerbe történő regisztrációhoz és jelentkezéshez szükséges adatlapokat vagy az intézményünk honlapjáról is letölthető. A szülő ezeket a kitöltés után az Önkormányzatnál tudja leadni, vagy elektronikus levélben elküldeni számukra. Elektronikus levél formájában a szülő megkapja a regisztrációhoz szükséges kódot és tudnivalókat.

Intézményünk tanulói sajátos helyzetükből adódóan 50%-os térítési díj megfizetésével vehetik igénybe a szolgáltatást. A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők „ingyenes” étkezést vehetnek igénybe, a Rákosmente Jegyzőjének határozata alapján. 

Diétás étkezésre is lehetőség van, szakorvosi vélemény alapján. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a kiállított vélemény csak egy évig érvényes, ha szükséges, újat kell beszerezni.

A felületen feltölthetők a kedvezményre jogosító dokumentumok.

Hiányzás esetén az étkezés lemondása is az elektronikus felületen történik. Adott napi étkezés lemondására nincs mód. Pénz visszafizetésére nincs lehetőség, a következő befizetésénél kerül jóváírásra. A következő napi étkezés lemondására a megelőző nap reggel 9 óráig van lehetőség.

Mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy hiányzás esetén az étkezést akkor is le kell mondani, ha ”ingyenesen” étkezik a gyermek.

Az aktuális heti étlap az elektronikus rendszer felületén, az iskola faliújságjain, valamint a honlapunkon is megtekinthető.