Étkezés

 

Étkeztetés

Intézményünkben napi egyszeri ( menza: ebéd ) illetve háromszori ( napközi: reggeli-ebéd- uzsonna) étkezést tudunk biztosítani a gyerekeknek.

Az étkezés befizetése az iskola titkárságán történik lehetőleg pontosan kiszámolt készpénzzel, az iskola hirdető táblájára előre kiírt időpontban. A befizetés dátumáról honlapunkon is tájékozódhat.

Az ebédbefizetést lehetőségük van átutalással kiegyenlíteni.Fontos azonban, hogy aki ezt a lehetőséget választja, annak a tanév végéig ilyen formában kell rendeznie gyermeke számláit. Önök a rendszertől egy értesítő e-mailt kapnak, amely tartalmazza a fizetési határidőt. Amennyiben nem sikerül a megadott időpontig kiegyenlíteni a számla összegét, akkor a pótbefizetés napján van lehetőség készpénzben befizetni a titkárságon.

Az étkezés lemondása függetlenül a befizetés módjától telefonon történik, az alábbi telefonszámon: 257-0562. Lemondásra minden reggel 7.00-tól 8.30-ig van lehetőség és a következő napi étkezés az első, amit le lehet mondani. Adott napi étkezés lemondására nincs mód. Pénz visszafizetésére nincs lehetőség, a következő befizetésénél kerül jóváírásra. Intézményünk tanulói sajátos helyzetükből adódóan 50%-os térítési díj megfizetésével vehetik igénybe a szolgáltatást. A rendszeres gyermekvédelmi támogatásban részesülők „ingyenes” étkezést vehetnek igénybe, A Rákosmente Jegyzőjének határozata alapján.

Mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy hiányzás esetén az étkezést akkor is le kell mondani, ha ”ingyenesen” étkezik a gyermek. Amennyiben több alkalommal ezt elmulasztja, a támogatás megvonható.

Diétás étkezésre is lehetőség van, szakorvosi vélemény alapján. Kérjük, figyeljenek arra, hogy a kiállított vélemény csak egy évig érvényes, ha szükséges, újat kell beszerezni.

Az aktuális heti étlap az iskola faliújságjain valamint a honlapunkon megtekinthető.