Online oktatás

Március 16.

Tájékoztatás a tantermen kívüli, digitális munkarenddel kapcsolatosan

 

Tisztelt Szülők!

 

A koronavírus miatt bevezetett tantermen kívüli oktatással kapcsolatosan a jövő héttől kezdődően az intézmény portáján vehetők át a gyermekeknek személyre szabott feladatsorok reggel 8 órától 16 óráig. Akiknek elektronikus elérhetősége biztosított, ők azon keresztül kapják meg a feladatokat. Addig a türelmüket kérem és az eddig elsajátított ismereteket gyakorolják gyermekeikkel a tankönyvek, munkafüzetek feladatai alapján.

Kövessék figyelemmel az intézmény honlapját. Tematikus műsorokat az M5 műsorán láthatnak.

Köszönöm türelmüket és megértésüket!

 

Budapest, 2020. március 16.

 

                                      Tisztelettel:

                                                                  Tabajdi Zsolt intézményvezető


 

Március 15.

Tisztelt Szülők!

Bizonyára értesültek arról, hogya koronavírus járvány terjedése miatt a Kormány “A koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről a köznevelési és szakképzési intézményekben” című, 1102/2020 számú határozatában az iskolákban a tantermen kívüli, digitális munkarend bevezetéséről döntött. Az új munkarendben a tanulók nem látogathatják az oktatási intézményeket. Ez a döntés a mi iskolánkra is vonatkozik. A további intézkedésekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket a honlapon és az osztályfőnökökön keresztül.

A jelenlegi helyzetben elengedhetetlen, hogy a gyermekek is megértsék, az elkövetkezendő időszak nem vakáció, hanem a mindennapi gyakorlás, az eddigi ismeretek mélyítésének az ideje. Most a legfontosabb tantárgy a felelősség.

Tájékoztatom Önöket, hogy jelenleg is dolgozunk az online tanítás feltételeinek megteremtésén. Az intézmény hétfőn és kedden alapos fertőtlenítő takarításon esik át.

Kérjük a szülőket, hogy a gyerekek felügyeletét kis csoportokban oldják meg, az idős nagyszülőktől távol. Közösségi tereket ne látogassanak, nagyobb csoportokban ne találkozzanak a diákok. Kérjük, hogy aki nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, az osztályfőnök útján jelezze. A kiscsoportos ügyeletet a kormányhatározat szerint a területi tankerületi központok szervezik meg, még tájékozódunk ennek részleteiről.

Kérem, hogy kövessék honlapunkat, hívják az osztályfőnököket vagy az iskolát.

Együttműködésüket köszönöm!

Tabajdi Zsolt

intézményvezető

 

Vissza a listához