Tájékoztató a koronavírusról

Március 19.

 

Tisztelt Szülők!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében intézményünk, a Rákosmenti Életfa Humán Segítő Szolgálatat (Család- és Gyermekjóléti Központ) 2020. március 16-tól határozatlan időre szünetelteti, illetve csak krízishelyzetben biztosítja a személyes ügyfélfogadást.

 

Intézményünk iskolai szociális segítői ügyeleti rendben végzik munkájukat az alábbiak szerint:

 

- Telefonos vagy online tanácsadás: Ha gyermekük vagy Önök az alábbi problémák valamelyikéből nem találnak kiutat, munkatársainktól telefonon vagy online felületeinken keresztül kérhetnek tanácsot hétfőtől csütörtökig 8-16 óra között, pénteken 8-14 óra között. Elérhetőségeinket a levél fejlécében találják, vagy keressék a Facebookon, Instagramon a Kamasz_OK oldalt, melyet ezen a linken érnek el: https://www.facebook.com/kamaszok17/

            Milyen ügyekben kereshetnek minket?

            Családon belüli vagy kortárs konfliktusok, tanulási, időgazdálkodási problémák, függőség         veszélye, mentális problémák, kamaszkori testi, lelki változások, tudatos internethasználat,             bántalmazás veszélye stb.

- Iskolai csoportfoglalkozásaink és az iskolai egyéni tanácsadás átmenetileg szünetel.

 

A megváltozott helyzet miatt megértésüket kérjük. Bízunk benne, hogy a lehető leghamarabb túljutunk a járványon, és a korábbi gyakorlat szerint folytathatjuk a munkánkat a gyermekek érdekében. Addig is arra bátorítjuk Önöket, hogy probléma esetén kérjék munkatársaink tanácsát!

 

Budapest, 2020. március 16.

 

Üdvözlettel:

 

Szabó Lilla, Petró Marianna, Grendorf Zoltán, Battai Eszter

 

Ihnáth Mária

Iskolai szociális segítők

Szakmai vezető

 


 

Március 16.

 A WHO tájékoztatója a fertőtlenítő kézmosásról

Március 11.

 

Tisztelt Szülők!

Az alábbi tájékoztatást kaptuk:

 

Március 10. 

Tisztelt Szülők!

 

Március 10.

Tisztelt Szülők!

Megjelent a kormány újabb tájékoztató filmje a koronavírussal kapcsolatban arról, hogyan csökkenthető a fertőzés esélye.

Ide kattintva érhető el.

 

 

Február. 26.

Tisztelt Szülők!

Az alábbi levelet kaptuk Dr. Varjuné dr. Fekete Ildikó tankerületi igazgató asszonytól:

Vissza a listához